Prestižinio turnyro organizatoriai nepamiršo šios progos ir R. Nadaliui iškart po laimėtos aštuntfinalio dvikovos su japonu Kei Nishikori (6:4, 6:1, 6:3) atvežė milžinišką tortą, papuošta su tenisu susijusia simbolika.

Nustebęs ispanas dėkojo šio siurprizo autoriams ir visiems žiūrovams, kurie Rafai prancūziškai sudainavo „Ilgiausių metų“.

Dar originaliau R. Nadalį pasveikino kiti tenisininkai - jie pakeliui į savo dvikovas buvo paklausti, kokią dovaną įteiktų Rafai šia proga, ir pasidalino keletą labai linksmų idėjų.

Bene šmaikščiausias buvo prancūzas Gillesas Simonas, kuris ilgai nedvejojęs pajuokė vieną visiems žinomą R. Nadalio įprotį: „Lengvas sprendimas: šeimyninės trumpikės, kad jam daugiau nebereikėtų taisytis savo apatinių“.

Su šiuo pasiūlymu sutiko ir „Eurosport“ televizijos apžvalgininkas Matsas Wilanderis: „Vis dar negaliu nustoti juoktis. Bet manau, kad G. Simono pasiūlymas - labai vykęs“.

Tuo metu kiti kalbinti tenisininkai - Jo Wilfriedas Tsonga, Grigoras Dimitrovas, Philippas Kohlschreiberis, Viktoras Troicki, Johnas Isneris, Marinas Čiličius, Benoit Paire, Petra Kvitova, Marion Bartoli, Sara Errani ir Monica Puig - nebuvo tokie kandūs : jie R. Nadaliui dovanotų nuo patiekalų ir įvairiausių skanėstų (prancūziškų šokoladinių ragelių ar tortų) iki Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“ klubų aprangos ar bilietų į amerikietiško futbolo rungtynes.

S. Nadalio varžovu „Roland Garros“ ketvirtfinalyje bus šveicaras Stanislas Wawrinka (ATP-10).

Primename, kad netrukus, birželio 21 d., savo gimtadienį švęs ir geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-67), kuriam sukaks 23-eji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)