Kadangi fizinio parengimo treniruotės atima labai daug jėgų, R. Berankis savaitgalį nusprendė kiek atsipūsti ir išmėgino savo laimę žvejodamas Indijos vandenyne. Lietuviui puikiai pasisekė: jis pagavo įspūdingą laimikį – beveik 10 kg sveriančią doradą arba didžiąją korifeną (Coryphaena hippurus). Tai – labai stipri žuvis, užauganti iki 20 kg ir gaudoma dažniausiai velkiaujant.

„Praėjo sunki treniruočių savaitė Kenijoje. Šiandien laisva diena. Pirmadienį tęsime pasirengimą 2014 sezonui!!! Didžiausi linkėjimai!!!“, – savo „Facebook“ paskyroje džiūgavo R. Berankis.

R. Berankio fanai jau juokauja, kad šis laimikis – geras ženklas, naujame sezone lietuviui prognozuojantis skambių pergalių.

DELFI primena, kad prestižinio „Grand Slam“ turnyro „Australian Open“ kvalifikacijos varžybų pradžia – jau po poros savaičių, sausio 6 dieną. Pagrindinis turnyras vyks sausio 13-26 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)