Nors olandas gerokai žemesnio reitingo už 18-metį lietuvį, jis V. Gaubui pirmame sete užkūrė tikrą pirtį, tačiau kituose dviejuose mačo setuose savo pranašumą įrodė lietuvis. Antro seto pergalę nulėmė viena vienintelė laimėta varžovo padavimų serija ir solidus savų padavimų naudojimas.

Trečiame sete M. de Kromas visai nebepajėgė pasispardyti prieš lietuvį. V. Gaubas per lemiamą setą susikūrė net 11 „break pointų“ iš kurių realizavo tik 2, bet to užtikrintai pakako, kadangi varžovas neturėjo nė vienos progos perimti iniciatyvą.

V. Gaubas jau pelnė 8 ATP vienetų reitingo taškus ir 1255 JAV dolerius. Po turnyro, kai bus atnaujintas reitingas, lietuvis turėtų kilti maždaug į 450-ą poziciją. Tai jam būtų naujas rekordas.

Pusfinalyje lietuvis susitiks su antrąja turnyro rakete ispanu Alvaro Lopezu San Martinu (ATP-351). Turnyro Ispanijoje prizų fondą sudaro 25 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją