Tai buvo antrasis 26-erių metų Estijos tenisininkės laimėtas WTA serijos turnyras, po triumfo prieš keturis mėnesius Australijoje.

Kartu su pagrindiniu prizu K. Kanepi atiteko 37 tūkst. dolerių čekis ir 280 WTA reitingo taškų, o Carla Suarez Navarro tenkinosi 19 tūkst. dolerių piniginiu prizu bei 200 klasifikacijos taškų.

Dvejetų varžybas laimėjo taivanietė Chuang Chia-Jung poroje su kine Zhang Shuai, finale 4:6, 6:1, 11:9 privertusios pasiduoti trečiąją porą iš Kazachstano - Jaroslavą Švedovą ir Galiną Voskobojevą.

Vyrų vienetų varžybų finale sekmadienį dėl pagrindinio prizo, 71 900 eurų čekio bei 250 ATP klasifikacijos taškų kovos favoritas argentinietis Juanas Martinas del Potro ir antras pagal reitingą prancūzas Richard'as Gasquet'as.

Šeštadienį pusfinalyje Juanas Martinas Del Potro 7:6 (7:2), 6:4 įveikė trečiąjį pagal skirstymą šveicarą Stanislasą Wawrinką, o Richard'as Gasquet'as iš tolesnės kovos eliminavo ketvirtąją raketę ispaną Albertą Ramosą - 2:6, 7:6 (7:1), 7:5.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)