N. Džokovičius 3 val. ir 47 min. trukusioje dvikovoje su tautiečiu Laslo Djere atsiliko 0:2, tačiau sugebėjo atsitiesti ir, laimėjęs tris setus iš eilės, triumfavo 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3.

„Tikiuosi, kad jūs pasimėgavote šou. Aš šia dvikova nelabai mėgavausi. Tai buvo viena sunkiausių dvikovų čia per pastaruosius metus“, – Niujorke po pergalės kalbėjo 24-ą Didžiojo kirčio titulą savo karjeroje medžiojantis N. Džokovičius.

„Arthur Ashe“ stadione N. Džokovičius per pirmus du setus darė itin daug klaidų, o jo varžovas – 38-ą vietą ATP reitinge užimantis L. Djere – žaidė įžūliai ir susikoncentravęs.

Po antro seto ant poilsio suolelio N. Džokovičius užtruko ilgiau ir į kortus grįžo visiškai persimainęs. Savo žaidimą pajutusi žvaigždė ėmė spausti varžovą ir garsiai džiaugtis kiekvienu sėkmingu epizodu.

Turnyro aštuntfinalyje triskart „US Open“ čempionas susigrums su kroatu Borna Gojo.

„Kitas varžovas manęs dabar nedomina. Man reikia miego ir poilsio“, – kalbėjo po šio turnyro vėl į ATP pasaulio teniso reitingo viršūnę grįšiantis serbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją