Geriausias planetos tenisininkas ketvirtajame „US Open“ rate varžėsi su Pablo Carreno Busta, o šios akistatos metu serbas prarado savitvardą ir pamušė kamuoliuką į linijos teisėją Laurą Clark, kuri gavusi smūgį į gerklę krito ant žemės bei sunkiai gaudė orą.

Nors iš pradžių N. Džokovičius teisinosi nenorėjęs mušti nereikalingo kamuoliuko teisėjos link bei pyko už jam skirtą diskvalifikaciją, vėliau 33-ejų atletas sužeistos moters atsiprašinėjo bei savo poelgio gailėjosi.

Patyręs tenisininkas pareiškė, kad jaučiasi tuščias ir nusiminęs.

„Labai gailiuosi dėl to, jog sukėliau jai tokį šoką. Tai buvo visiškai netyčinis veiksmas, tačiau turiu suprasti, kad taip smūgiuojant kamuoliuką į kažką galima pataikyti. Prisiėmiau atsakomybę ir dabar bandau judėti į priekį.

Žinoma, aš nenustoju apie tai galvoti. Niekada to nepamiršiu. Visa laimė, jog praėjus vos 10 dienų nuo to incidento galiu vėl dalyvauti varžybose, o tai padės blogais prisiminimais iš Niujorko nebegyventi“, – kalbėjo N. Džokovičius.

„US Open“ čempionu sekmadienį tapo austras Dominicas Thiemas, kuris finale nugalėjo Alexanderį Zverevą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)