20-ies „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtojas įtrauktas į vasario 21-ą prasidėsiančio Dubajaus ATP 250 serijos turnyro dalyvių gretas.

Turnyro Dubajuje dalyviams nėra būtina skiepytis nuo COVID-19.

Šiame turnyre N. Džokovičius yra triumfavęs penkis kartus.

Serbas buvo priverstas praleisti pirmąjį metų „Didžiojo kirčio“ turnyrą Melburne: vyriausybei panaikinus nepasiskiepijusios 34-erių teniso žvaigždės vizą, serbas buvo deportuotas iš Australijos prieš pat „Grand Slam“ turnyro startą ir neteko galimybės kovoti dėl rekordinio titulo.

Maža to, N. Džokovičius po jo vizos atšaukimo negalės atvykti į Australiją trejus metus, patvirtino šios šalies federalinė vyriausybė.

Ilga N. Džokovičiaus kova dėl Australijos vizos prasidėjo sausio 6 dieną. Jis atskridęs į Melburno oro uostą pateikė pareigūnams medicininę pažymą dėl gruodžio 16 dieną gauto teigiamo COVID-19 PGR testo rezultato, tačiau pareigūnai jo pateiktą dokumentą atmetė ir nurodė, kad to įvažiavimui į šalį nepakanka.

Australija šiuo metu reikalauja, kad visi atvykėliai iš užsienio būtų pasiskiepiję. N. Džokovičius pasiskiepijęs nebuvo ir, pasak žiniasklaidos, netgi buvo skiepų priešininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)