Nuo 2003 metų, kai turnyrą laimėjo Andy Roddickas, nė vienas amerikietis nebuvo laimėjęs „US Open“ turnyro, tad su vietos tenisininkais kovojantis serbas iš tribūnų sulaukia priešiškų reakcijų.z

Pakeliui finalo link serbo kelyje – dar vienas amerikietis: 20-metis Benas Sheltonass, kuris ketvirtfinalyje 6-2, 3-6, 7-6 (9-7), 6-2 įveikė tautietį Francesą Tiafoe (ATP-10).

Nors serbas ramiai pasiekė pergalę trečiame sete, jo pabaigoje tenisininkas ne kartą emocingai reagavo į tribūnas ir, panašu, turėjo priekaištų konkrečiam žiūrovui iš pirmųjų eilių.

„Normalu ir logiška tikėtis, kad didžioji dalis žiūrovų palaikys savo žaidėją“, – po pergalės kalbėjo N. Džokovičius.

„Taip tikriausiai bus ir penktadienį, bet aš būsiu tam pasiruošęs. Stengiuosi mėgautis akimirkomis korte, tačiau aplink tiek daug streso ir spaudimo, jog sunku džiaugtis žaidimu. Iš tikrųjų man svarbiausia susitelkti dvikovai ir laimėti teniso mačą“, – tvirtino serbas, siekiantis rekordinio 24-ojo „Grand Slam“ titulo.

Trečiadienį ir ketvirtadienį numatytos dar dvi ketvirtfinalio akistatos.

Rugsėjo 6-ąją vakare (20:30 val. Lietuvos laiku) į kortą žengs rusai Daniilas Medvedevas (ATP-3) ir Andrejus Rubliobas (ATP-8), ketvirtadienį naktį pirmoji planetos raketė, 20-metis ispanas Carlosas Alcarazas testuos Alexanderis Zverevas (ATP-12).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją