Varžybų organizatoriai džiaugiasi, kad turnyras pelnė trenerių ir sportuojančių vaikų pasitikėjimą bei nepraranda populiarumo.

Lietuvos teniso rinktinės „Deviso taurės“ žaidėjas Kasparas Žemaitėlis, ne kartą dalyvavęs „Valio Cup“ turnyre, prisimena jį kaip vieną įspūdingiausių.

„Tenisą žaidžiu nuo 6-erių metų ir šio turnyro visada laukdavau. Visų pirmiausia dėl masiškumo: daug žaidėjų, daug žiūrovų. Tai yra labai motyvuojantis momentas, jautiesi įvertintas. Šis turnyras išsiskiria labai gera atmosfera, visi vaišinami jogurtais ir dideliu braškiniu tortu“.

Dalyvavęs turnyruose daugiau nei 10-yje šalių, dabar Kasparas Žemaitėlis kremta mokslus JAV Kalifornijos valstybiniame Sakramento universitete ir žaidžia JAV NCAA studentų lygoje.

Šiemet keturių dienų turnyre rungiasi 6-18 metų sportininkai šešiose amžiaus grupėse. Pirmųjų varžybų skonį gali pajusti ir pradedantieji žaisti tenisą – jiems skirtas „Zuikučių“ turnyras.

„Itin atkakliai kovai yra nusiteikę aukščiausius reitingus turintys Šiaulių teniso mokyklos auklėtiniai Klaudija Bubelytė, Evelina Vitkevičiūtė ir Kauno teniso klubo „Ąžuolynas“ žaidėjai Smiltė Bakytė, Osvaldas Borkertas“, – sako turnyro vadovė Vita Lukštaraupienė.

Turnyro nugalėtojų, kaip ir kasmet, laukia prizai, o atminimo dovanomis ir „Valio“ jogurtais bus apdovanoti visi varžybų dalyviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją