„Jau kurį laiką jaučiu kelio ir riešo skausmus. Dėl jų šiemet kol kas nedalyvavau nė viename turnyre. Ir jei kojos skausmai lyg ir rimsta, tačiau riešas vis dar neleidžia man sportuoti visa jėga. Štai ir vakar bandžiau imti į rankas teniso raketę, tačiau ilgai treniruotis negalėjau“, - teigė L. Grigelis. - Visgi atvyksiu į Lietuvą. Tikiuosi, kad kitos savaitės pradžioje jau galėsiu visa jėga ruoštis mačui prieš Kiprą“.

Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas dvejopai vertina faktą, jog į Šiaulius neatvyksta Kipro rinktinės lyderis M. Baghdatis.

„Žinoma, šiek tiek gaila. Lietuvos teniso mėgėjai neišvys visų taip lauktos kipriečio ir Ričardo Berankio dvikovos. Kita vertus, mūsų rinktinės kelias į pergalę turėtų būti gerokai lengvesnis“, - aiškino R. Grušas.

Anot jo, M. Baghdačio atsisakymas atstovauti Kiprui visų pirma yra jų komandos problema.

„Mums gi svarbiausia sukurti kuo geresnes sąlygas mūsų rinktinei. Ir daryti viską, kad žaidėjai būtų sveiki. Todėl ypatingą dėmesį skirsime Lauryno sveikatos būsenai“.

Kipro rinktinei Šiauliuose atstovaus Raresas Cuzdrioreanas, Soteris Hadjistyllis, Petros Chrysochos ir Christos Hadjigeorgiou. Komandos kapitonas - Nikolas Papadopoulos.

Remigijaus Balžeko vadovaujamos Lietuvos komandos garbę gins R. Berankis, L. Grigelis, Dovydas Šakinis ir Lukas Mugevičius.

Į vasario 1-3 d. Šiaulių arenoje vyksiantį Deviso taurės turnyro mačą jau nupirkta daugiau nei 1 800 bilietų.

„Šis susitikimas bus vienintelė šiais metais galimybė Lietuvoje išvysti žaidžiančius Ričardą ir Lauryną. Todėl labai tikiuosi, kad žiūrovų bus dar gerokai daugiau“, - teigė R. Grušas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)