Tiesa, Lietuvos rinktinės sudėtyje įvyko neplanuotų pokyčių. Komandoje šį kartą nebus Dovydo Šakinio, kurį Osle pakeis jaunasis Mantas Bugailiškis.

„Gaila, tačiau Dartmoutho koledže studijuojančio ir čia teniso žaidžiančio Dovydo į Deviso taurės susitikimą prieš norvegus neišleido koledžo komandos treneriai. Dovydas labai norėjo prisijungti prie Lietuvos rinktinės, todėl yra gerokai nusivylęs susiklosčiusia situacija. Ypač skaudu tai, kad apie tokį sprendimą Dovydas ir mes, Lietuvos teniso sąjunga, buvome informuoti vos ne paskutinę minutę“, - teigia Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

Kita vertus, anot R. Grušo, šis pasikeitimas komandos tikslų iškovoti pergalę Osle nekeičia. „O ir Mantui Bugailiškiui, labai tikiuosi, šį savaitė su geriausiais mūsų tenisininkais taps rimtu postūmiu siekti naujų aukštumų ir dar nuoširdžiau dirbti treniruočių metu“.

Lietuvos komandą Oslo teniso arenoje jaus ir savų sirgalių palaikymą.

„Apie 70 žmonių į Oslą vyks iš Lietuvos, tikiuosi, kad mūsiškius aktyviai palaikys ir ten gyvenantys Lietuviai. Atrodo, kad 300 vietų arenoje mūsų komanda tikrai nesijaus kaip svečiuose. Už tai noriu labai padėkoti komandos sirgaliams“, - sako R. Grušas.

2014 metų Deviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Norvegijos ir Lietuvos rinktinių sausio 31 - vasario 2 dienomis vyks Oslo teniso arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)