Pajėgiausių Argentinos ir Lietuvos tenisininkų akistata vyks rugsėjo 16-17 d.

Komandų sudėtys paaiškės likus dešimčiai dienų iki susitikimo pradžios. Lietuvos rinktinės kapitonas Šarūnas Kulnys rinktinės sudėtyje viliasi turėti pajėgiausius šalies tenisininkus Ričardą Berankį, Edą Butvilą, Vilių Gaubą.

Lietuvos tenisininkai

„Argentinoje mūsų laukia išskirtinė patirtis. Stipriausias varžovas, prieš kokį tik yra tekę žaisti. Pilnos tribūnos karštų sirgalių. Žinoma, argentiniečiai yra ryškūs šios dvikovos favoritai, tačiau mes su savimi baltų vėliavų vežtis neketiname. Tiesiog prašysiu mūsų žaidėjų atiduoti visas jėgas, visą širdį ir mėgautis žaidimu tokioje aplinkoje ir prieš tokio pajėgumo žaidėjus. Kautis už savo šalį, lyg tai būtų paskutinis mačas jų karjeroje“, – sako Š. Kulnys.

Paklaustas ar įtakos komandos pasiruošimui ir pasirodymui gali turėti ir faktas, jog teks vykti į tolimą Argentiną, Š. Kulnys to per daug nesureikšmino.

„Be abejo, galima kalbėti apie didelius laiko skirtumus, daugiau nei 16 valandų truksiančius skrydžius. Ta atvyksime į Buenos Aires likus savaitei iki susitikimų pradžios, manau tikrai turėsime pakankamai laiko priprasti prie sąlygų. Naudodamasis proga noriu padėkoti rinktinę remiančiai „Darnu Group“, kurios dėka mūsų komandos kelionė į Argentiną bus tikrai patogi“.

Varžovų komandą treniruojančio Guillermo Coria renkant komandą laukia gerokai rimtesni galvosūkiai: šiuo metu tarp šimto geriausių pasaulio tenisininkų yra net 7 argentiniečiai. Dar 5 šios šalies atstovai patenka į tokią pat dvejetų klasifikaciją.

Argentinos ir Lietuvos tenisininkų akistata vyks ant grunto dangos.

2016 m. Argentinos komanda laimėjo Daviso taurės varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją