Pirmieji 14.30 val. į kortus žengs Ričardas Berankis ir Ilja Marčenko, o po jų vyks Lauryno Grigelio ir Vladyslavo Manafovo susitikimas. Tiesa, yra didelė tikimybė, kad Ukrainos rinktinės kapitonas Michailas Filima į kovą prieš L. Grigelį siųs daug labiau patyrusį ir vakar dvejetų susitikime apšilusį Denisą Molčanovą.

Ričardas Berankis po dviejų dienų esančio rezultato, atrodo, nesureikšmina:
„Rezultatas 1:2, bet turime dar du mačus. Pirmas į kortą eisiu aš, žiūrėsim kaip man seksis. Jei viskas pavyktų pozityviai, tuomet jau darbą turės padaryti Laurynas“.

Pirmoji Lietuvos raketė taip pat mano, kad karštas aistruolių palaikymas gali tapti faktoriumi, kuris padės lietuviams perlaužti mačo prieš Ukrainą eigą.

„Mūsų aistruolių palaikymas mums labai daug reiškia. Juolab jau matėme, kad Ukrainos lyderis Ilja Marčenko su tribūnu spaudimu susitvarko ne visada“, – sako R. Berankis.

Tai, jog Lietuvos tenisininkai žino kaip reikia elgtis atsidūrus tokioje situacijoje, rodo ir anksčiau žaistų mačų rezultatai. Mūsiškiai tris kartus yra laimėję mačus, kuriuose po dviejų dienų atsilikinėjo 1:2.

2009 metais tai pavyko padaryti žaidžiant su Gruzija, po metų – su D. Britanija, o pernai – Pietų Afrikos respublikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)