Tunisietės viltys mače jau blėso, kai ji nuo baltarusės atsiliko setu, o einamąjį pralaiminėjo 4:2, tačiau 28-erių mergina greitai atgavo dvasią, sugėrė užsivedusių žiūrovų palaikymą ir panaikino skirtumą.

„Ačiū visiems žiūrovams, kurie nenurašė manęs, padėjo man neatsilikti šiame mače. Ačiū, kad manimi tikėjote“, – po mačo džiaugsmingai kalbėjo O. Jabeur.

28-erių tunisietė žengė į antrą Vimbldono finalą iš eilės. Praėjusiais metais turnyro kulminacijoje ji nusileido Elenai Rybakinai (ATP-3).

Šįkart O. Jabeur finale susitiks su Marketa Vondrousova (WTA-42), kuri tapo pirmąja tenisininke nuo 1968 m., kuri į prestižinio Vimbldono turnyro finalą pateko neturėdama paskirstymo (jį gauna tik 32 geriausios tenisininkės). Į lygiai tokį pat pasiekimą pretendavo ir jos varžovė, ukrainietė Elina Svitolina (WTA-76).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją