„Galime išskirtinai atskleisti, kad Rafa sugrįš“, – sakė turnyro direktorius „The Today Show“ laidoje. – Jis didžiąją dalį šių metų nežaidė. Mes su juo per paskutines keletą dienų kalbėjome, o jis patvirtino, kad sugrįš. Jis 2022-ųjų metų čempionas, tad labai laukiame. Bus nuostabu.“

Pats R. Nadalis anksčiau yra sakęs, kad baigti karjerą planuoja pasibaigus 2024 m. sezonui, kadangi traumos labai apriboja sportininko galimybes varžytis. Legendinis ispanas yra nukritęs iki pat 240 vietos ATP reitinge, tačiau turi galimybę gauti „apsaugotą reitingą“, nes buvo traumuotas ir nesivaržė jokiuose turnyruose jau ilgiau nei 6 mėnesius.

Rafa per savo karjerą yra laimėjęs 22 „Grand Slam“ turnyrus, o „Australian Open“ turnyre triumfavo du kartus. Paskutinįkart – 2022-ais metais, kai finale nugalėjo rusą Danilą Medvedevą ir tapo pirmuoju vyru „Open“ eroje, kuris panaikino dviejų setų skirtumą turnyro finale ir laimėjo.

Pranešama, kad sausio 14-28 dienomis vykstančiame turnyre sugrįžimus padarys ir kitos žvaigždės, tokios kaip Karolina Wozniacki, Naomi Osaka, Angelique Kerber ir po traumų atsigaunantis kortų šeimininkas Nickas Kyrgiosas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją