32-ejų lietuvis savo poziciją pagerino keturiomis vietomis ir šiuo metu yra 98-as. Jis turi 532 įskaitinius taškus.

Reitinge pirmąją vietą užima 26-erių rusas Danilas Medvedvas (7625 tšk.), antras yra 25-erių Vokietijos atstovas Alexanderis Zverevas (6850 tšk.), trečias – 36-erių ispanas Rafaelis Nadalis (6165 tšk.).

Į ketvirtąją poziciją pakilo Stefanos Tsitsipą pralenkęs 19-metis Ispanijos supertalentas Carlosas Alcarazas (5035 tšk.). Jis tapo jauniausiu istorijoje tenisininku po R. Nadalio, pakilusiu į pajėgiausių planetos tenisininkų ketvertuką. Pats Rafa tokis aukštumas pasiekė 2005-aisiais.

Vimblodono turnyro čempionas Novakas Džokovičius reitinge yra 6-as (4770 tšk.).

Primename, kad už pasiekimus šio sezono Vimblodono turnyre ATP ir WTA reitingo taškai nebuvo dalijami. Toks sprendimas priimtas dėl to, kad turnyre negalėjo dalyvauti visi pajėgiausi pasaulio tenisininkai – Vimbldono organizatoriai varžytis uždraudė šalies agresorės Rusijos ir jai talkinančios Baltarusijos sportininkams.

Moterų WTA reitinge pirmąją vietą šiuo metu užima 21-erių lenkė Iga Swiatek (8396 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją