„Jau suderinome savaitės treniruočių stovyklą vasario mėnesį. Dar kartą ten keliausime ir kovą – per vaikų atostogas. Planuojame sudalyvauti varžybose. Kai kuriems mūsų vaikams tai bus pirmos varžybos per jų trumpas karjeras.

Italai, savo ruožtu, išreiškė norą keturis ar penkis kartus per metus atvažiuoti pas mus. Manau, iš viso šito turėtų gautis visai geras bendradarbiavimas“, - pasakojo iš kelionės grįžęs R. Balžekas.

Pasirinkti Italiją Balžeko teniso akademijai padėjo šios šalies teniso mokyklos, kuriose apstu pradinių klasių jaunųjų tenisininkų bei turnyrų patiems jauniausiems mokiniams.

„Ten tikrai yra iš ko rinktis. Ir savaitinių turnyrų, ir savaitgalinių. Tad manau, kad praleisime ten nemažai laiko. Nuo monotonijos atitrūkti visada yra svarbu. Sakyčiau, nauda visokeriopa.

Jų treneriai stebės mūsų vaikus iš šono, mes stebėsime jų. Tai leis neatbukti ir kiek kitaip įvertinti savo vaikų galimybes. Be to, šis bendradarbiavimas, neabejoju, duos labai daug naudos treneriams“, - kalbėjo R. Balžekas.

Į pirmą stovyklą Italijoje vyks 6-8 gabiausi akademijos auklėtiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)