24-erių Rusijoje gimusi, bet Kazachstanui atstovaujanti favoritė (WTA-3) pratęsime nepasinaudojo 8 progomis užbaigti mačą ir galiausiai kapituliavo „Grand Slam“ serijos turnyruose dar nematytu rezultatu 20:22.

Metais vyresnė nugalėtoja (WTA-57) – taip pat iš Rusijos – šventė pergalę bendru rezultatu 6:4, 4:6, 7:6 (22:20).

„Šią dieną prisiminsiu visą savo gyvenimą, – sakė pirmą kartą trečią ratą Melburne pasiekusi A. Blinkova. – Turėjau tiek daug galimybių padėti pergalingą tašką – bandžiau sužaisti agresyviai, bet mano rankos ir kojos tiesiog drebėjo. Esu nepaprastai laiminga dėl to, kaip viskas baigėsi.“

Toliau jos laukia akistata su itale Jasmine Paolini (WTA-31).

Antrojo rato barjerą sėkmingai įveikė ir latvė Jelena Ostapenko (WTA-10), kuri 6:0, 3:6, 6:4 eliminavo kortų šeimininkę Ajlą Tomljanovič (WTA-271).

Kita etape teks varžytis su dukart čempione iš Baltarusijos Viktorija Azarenka (WTA-22), 6:4, 3:6, 6:2 įveikusia danę Clarą Tauson (WTA-96).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją