Aiškiu dvikovos favoritu laikytas N. Djokovičius galingai pradėjo susitikimą ir pirmavo 6:1, 6:3, 3:0, tačiau neįtikėtiną kovingumą pademonstravęs L. Hewittas sugebėjo perlaužti trečio seto eigą, spurtavo 6:1 ir laimėjo jį 6:4. Vis dėlto ketvirtame sete vėl pranašesnis buvo serbas - 6:3, kuris ir žengė į kitą turnyro etapą.

L. Hewitto ir N. Djokovičiaus akistata iš viso truko 2 val. 56 min. Per ją serbas atliko 15 netremiamų padavimų („ace'ų“), o australas - tik 3.

Visos „Australian Open“ vyrų vienetų varžybų ketvirtfinalio poros: Novakas Djokovičius (ATP-1)-Davidas Ferreras (ATP-5), Andy'is Murray'us (ATP-4)-Kei Nishikori (ATP-26), Rafaelis Nadalis (ATP-2)-Tomašas Berdychas ir Rogeris Federeris (ATP-3)-Juanas Martinas del Potro (ATP-11).

Moterų varžybų ketvirtfinaliuose kovos: Caroline Wozniacki (WTA-1) ir Kim Clijsters (WTA-14), Viktorija Azarenka (WTA-3) ir Agnieszka Radwanska (WTA-8), Petra Kvitova (WTA-2) ir Sara Errani (WTA-48) bei Marija Šarapova (WTA-4) ir Jekaterina Makarova (WTA-56).

Primename, kad vyrų ir moterų varžybų nugalėtojai iškovos net po 2000 reitingo taškų ir 2,3 mln. JAV dolerių. Tai - rekordinio dydžio suma „Grand Slam“ turnyrų istorijoje.

Praėjusiais metais Australijoje triumfavo Novakas Djokovičius ir belgė Kim Clijsters, finaluose įveikę atitinkamai Andy Murray'ų (6:4, 6:2, 6:3) ir Lį Ną (3:6, 6:3, 6:3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją