Tai buvo pirmasis korto šeimininkių poroje laimėtas „Didžiojo kirčio“ serijos turnyras.

Dalyvavimui Rio de Žaneiro olimpiadoje tik šiemet sudarytas C. Garcia bei K. Mladenovič duetas jau spėjo laimėti turnyrus Čarlstone, Štutgarte ir Madride.

Beje, paskutinį kartą abiejų prancūzių – Gail Chanfreau bei Francoise Durr – duetas atvirųjų Prancūzijos teniso pirmenybių dvejetų varžybose triumfavo 1970 ir 1971 metais.

2000–aisiais metais Paryžiaus kortuose čempione buvo ir prancūzė Mary Pierce, tačiau poroje su šveicare Martina Hingis, o 1976–aisiais nugalėjo korto šeimininkė Gail Lovera, o jos partnere buvo Fiorella Bonicelli iš Urugvajaus.

Be pagrindinio prizo šių metų čempionato nugalėtojoms atiteko 2000 ATP dvejetų klasifikacijos taškų bei 500 tūkst. eurų čekis.

Rusijos atstovės, kurios poroje Paryžiaus kortuose triumfavo 2013 metais ir 2014–aisiais laimėjo atvirąjį JAV teniso čempionatą, tenkinosi 1200 ATP dvejetų reitingo taškų bei 250 tūkst. eurų piniginiu prizu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją