N. Džokovičius bando 12-tą kartą patekti į prestižinio metų pabaigos turnyro pusfinalį iš 16-os bandymų. Galingais ilgais smūgiais ir taktiniais manevrais pasižymėjęs mačas serbui nebuvo lengvas, tačiau tai buvo jo 7-ta pergalė iš tiek pat akistatų prieš H. Hurkaczą, kuris niekaip neprakanda ilgalaikės geriausios pasaulio raketės. 26-erių lenkas turnyre dalyvauti neturėjo, tačiau pakeitė dėl traumos pasitraukusį graiką Stefanosą Tsitsipasą (ATP-6).


Žaliojoje grupėje besivaržantis serbas šių metų „ATP Finals“ turnyre žengia su 2 pergalėmis ir vienu pralaimėjimu. Tai – neblogas rezultatas, tačiau N. Džokovičiaus patekimą į pusfinalį nulems jau ne jis pats, o mačas tarp vokiečio Holgerio Rune (ATP-8) ir italo Janniko Sinnerio (ATP-4). Būtent pastarasis ir sudavė serbui kol kas vienintelį niuksą šiame turnyre.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją