Trečiąjį tašką Argentinos rinktinei iškovojo Carloso Berlocqo ir Leonardo Mayerio duetas, 6:2, 6:4, 6:1 nugalėjęs serbus Viktorą Troickį ir Nenadą Zimonjičių. Belgijos komandoje pergalingą tašką pelnė Rubeno Bemelmanso ir Kimmerio Coppejanso pora, 7:5, 3:6, 6:4, 6:3 įveikusi kanadiečius Danielį Nestorą ir Adilą Shamasdiną.

Kituose mačuose Didžiosios Britanijos rinktinė namuose 2:1 pirmauja prieš praėjusio sezono finalininkę Prancūzijos komandą, o Kazachstano tenisininkai svečiuose 2:1 pirmauja prieš Australijos ekipą.

Londone vykstančiame mače britai Andy Murray ir Jamie Murray 4:6, 6:3, 7:6 (7:5), 6:1 įveikė prancūzus Jo-Wilfriedą Tsongą ir Nicolasą Mahutą bei išvedė šeimininkus į priekį. Pirmąjį tašką australams iškovojo Samo Grotho ir Lleytono Hewitto duetas, 6:4, 7:6 (7:4), 6:2 įrodęs savo pranašumą prieš Andrejaus Golubevo ir Aleksandro Nedoviesovo porą.

Sekmadienį vėl bus žaidžiami vienetų mačai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją