Šeštadienį Melburne vykusioje dvikovoje su Shang Juncheng iš Kinijos C. Alcarazas rankas į viršų kėlė esant rezultatui 6:1, 6:1, 1:0. Ispano varžovas nebegalėjo žaisti dėl traumos.

„Žinoma, tai nėra tas kelias, kuriuo norėčiau pasiekti kitą etapą. Nepaisant to, džiaugiuosi savo žaidimu ir esu laimingas, kad galiu toliau kovoti“, – kalbėjo C. Alcarazas.

Aštuntfinalyje jis susigrums su serbu Miomiru Kečmanovičiumi.

Praėjusiais metais C. Alcarazas negalėjo dalyvauti „Australian Open“ turnyre dėl traumos. Dabar ATP reitinge antrąją poziciją užimantis ispanas šalia serbo Novako Džokovičiaus laikomas pagrindiniu kandidatu titului laimėti.

Aštuntfinalį taip pat pasiekė lenkas Hubertas Hurkaczas (ATP-9). Jis 3:6, 6:1, 7:6 (7:4), 6:3 įveikė prancūzą Ugo Humbertą. Lenkas aštuntfinalyje susigrums su kitu prancūzu Arthuru Cazaux'u, kuris 6:3, 6:3, 6:1 pranoko Talloną Griekspoorą (Nyderlandai).

Aštuntfinalio barjerą peržengė ir britas Cameronas Norrie, kuris šiek tiek netikėtai 6:4, 6:7 (7:9), 6:4, 6:3 nugalėjo triskart Didžiojo kirčio turnyrą finalininką Casperą Ruudą (Norvegija).

Britas dėl vietos ketvirtfinalyje pirmadienį žais su Vokietijos atstovu Alexanderiu Zverevu, kuris šeštadienį 6:2, 7:6 (7:4), 6:2 pranoko amerikietį Alexą Michelseną.

Nesunkiai į aštuntfinalį pateko Dmitrijus Medvedevas – šeštadienį 6:3, 6:4, 6:3 nugalėjo kanadietį Felixą Auger-Aliassime ir dėl bilieto į ketvirtfinalį žais su portugalu N Borgesu. Pastarasis per 3 val. 8 min. trukusią dvikovą 6:7 (3:7), 6:4, 6:2, 7:6 (8:6) įveikė bulgarą Grigorą Dimitrovą.

Moterų vienetų grupėje staigmeną pateikė 19-metė čekė Linda Noskova, 3:6, 6:3, 6:4 įveikusi pirmąją pasaulio raketę 22-ejų lenkę Igą Swiatek ir pirmą kartą karjeroje patekusi į tokio turnyro aštuntfinalį.

„Neturiu žodžių, – kalbėjo L. Noskova. – Galvojau, kad bus įspūdingas mačas, bet tikrai negalvojau, kad jis baigsis mano pergale. Nepaprastai džiaugiuosi, kad įveikiau šį etapą.“

Su turnyru atsisveikino ir Latvijos atstovė Jelena Ostapenko, kuri 1:6, 5:7 nusileido Viktorijai Azarenkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją