24-ąjį „Didžiojo kirčio“ titulą medžiojantis 36-erių serbas Novakas Džokovičius (ATP-2) pusfinalyje per kiek daugiau nei pustrečios valandos 6:3, 6:2, 7:6 (7:4) sutvarkė reikalus su 20-mečiu amerikiečių Benu Sheltonu (ATP-47).

Šiemet visų GS turnyrų finalus pasiekęs, bet Vimbldono nugalėtojo taurės į viršų neiškėlęs Džokeris dėl „US Open“ trofėjaus surems raketes su rusu Daniilu Medvedevu (ATP-3).

Įspūdingą tenisą demonstravęs 27-erių metų tenisininkas iš Maskvos pateikė staigmeną ir rezultatu 7:6 (7:3), 6:1, 3:6, 6:3 eliminavo kaip tik Vimbldone ir triumfavusį pajėgiausią planetos tenisininką ispaną Carlosą Alcazarą.

Svarbiausiais momentais priešiškos publikos reakcijos sulaukęs D. Medvedevas po pergalingų taškų demonstratyviai pridėjo savo rankas prie ausų ir laukė žiūrovų plojimų.

Vyrų varžybų finalas numatytas sekmadienį, o moterų finalas, kuriame susitiks amerikietė Coco Gauff (WTA-6) ir baltarusė Arina Sabalenka (WTA-2), vyks šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją