Atrankos turnyre tik devintąjį reitingą turėjusi lietuvaitė pirmajame rate 6:3, 6:2 nugalėjo bendraamžę iš Italijos Francescą Bullani, o lemiamoje dvikovoje dėl kelialapio į pagrindinį turnyrą 7:5, 6:3 įveikė aštuntąją pagal skirstymą kvalifikacijoje aštuoniolikmetę Jacquelinę Cabaj Awad (WTA-926) iš Švedijos.

Pirmoji Lietuvis tenisininkės varžovė pagrindiniame turnyre paaiškės pasibaigus atrankos varžyboms, o dvejetų varžybų pirmajame rate Akvilės Paražinskaitės ir septyniolikmetės rusės Alinos Silič duetas susitiks su Švedijos pora - Beatrice Cedermark ir Malin Ulvefeldt.

ITF serijos moterų teniso turnyro Heraklione prizų fondą sudaro 10 tūkst. dolerių.

A. Čepelytė įveikė ITF turnyro Portugalijoje atranką

Aštuoniolikmetė Agnė Čepelytė sėkmingai įveikė Tarptautinės teniso federacijos (ITF) serijos moterų teniso turnyro Portugalijoje atrankos varžybų barjerą ir iškopė į pagrindines vienetų varžybas.

Pirmajame kvalifikacinių varžybų rate Lietuvos tenisininkė 5:7, 6:3, 6:1 įveikė metais jaunesnę portugalę Mafaldą Fernandez, o antrojo rato lemiamame susitikime 6:4, 6:2 nugalėjo 21-erių metų rusę Varvarą Kuznecovą.

Pagrindiniame turnyre A.Čepelytės pirmąja varove bus trečiąjį reitingą turinti 379-oji planetos raketė 22-jų metų čekė Tereza Malikova.

ITF serijos moterų teniso turnyro Azorų salose prizų fondą sudaro 10 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)