Turnyro antro rato mačas tarp D. Medvedevo ir amerikiečio Donaldo Youngo buvo nutrauktas pirmame sete, kai 4:1 pirmavo JAV atstovas.

Po D. Medvedevo smūgio linijos teisėjas įskaitė rusui taškus, o juodaodis D. Youngas ėmė protestuoti dėl tokio sprendimo. Nuo bokštelio nusileidusi pagrindinė mačo teisėja, taip pat juodaodė, pakalbėjo su D. Youngu ir užfiksavo užribį.

D. Medvedevas buvo nepatenkintas ir leptelėjo arbitrei: „Manau, kad jūs su juo (su D. Youngu - DELFI) esate draugai. Esu tuo tikras.“

Tada bokštelio teisėja tuoj pat pakvietė vyriausiąjį turnyro teisėją ir šis po pokalbio su rusu nutraukė susitikimą ir diskvalifikavo D. Medvedevą „už nesportišką elgesį“. Spėjama, kad rusas dar pasakė juodaodei teisėjai kažką šiurkščiau, negu užfiksavo TV kameros.

D. Medvedevas Tenisininkų profesionalų asociacijos (ATP) reitinge užima 260-ą vietą, o jo buvęs varžovas D. Youngas rikiuojasi 84-as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)