Sekmadienį elitinio Argentinos diviziono La Platos „Estudiantes“ ekipa namuose priėmė vieną tituluočiausių šalies klubų Buenos Airių „Boca Juniors“.

Įpusėjus pirmam kėliniui šeimininkų gynėjas J. Altamirano sukniubo ant vejos apimtas traukulių. Arčiausiai buvę komandos draugai laikė 24-erių čilietį pražiodę, kad šis nenusikąstų liežuvio, kol pribėgo abiejų klubų medikai. Netrukus į aikštę įvažiavo greitosios pagalbos automobilis, kuriuo futbolininkas nugabentas į ligoninę.

Pasitaręs su abiejų komandų kapitonais, teisėjas nutraukė susitikimą, kurį iš tribūnų stebėjo ir nėščia J. Altamirano žmona. Pasak „Estudiantes“ stratego Eduardo Dominguezo, užėjęs į rūbinę jis rado gynėjo komandos draugus verkiančius.

Vėliau klubas pranešė, jog J. Altamirano būklė yra stabili.


Išvakarėse panašų išgąstį patyrė ir rungtynių tarp Pietų Afrikos Respublikos vicečempionų Orlando „Pirates“ bei „Hungry Lions“ dalyviai ir žiūrovai.

Pirmame kėlinyje sveikatos bėdos pakirto „Pirates“ saugą Makhehlene Makhaulą. Kaip skelbiama, žaidėjas pajuto stiprų skausmą pilvo srityje. Pirmoji pagalba jam suteikta aikštėje, iš kurios futbolininkas išgabentas neštuvais ir nuvežtas į ligoninę.

Pranešama, kad 34-erių afrikiečio gyvybei pavojus negresia, bet daugiau detalių, kas jam nutiko, nepateikiama.

Kitaip nei Argentinoje, rungtynės šiuo atveju nutrauktos nebuvo – jas 4:0 laimėjo M. Makhaulos atstovaujama „Pirates“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją