Pirmoje Didžiojo kirčio turnyro Melburne dvikovoje R. Nadalis įveikė britą Jacką Draperį 7:6, 2:6, 6:4, 6:1. Jos metu teniso legenda pasigedo savo raketės ir iškart informavo teisėją.

Įsibėgėjus pirmajam setui ispanas norėjo pasikeisti raketę ir paimti tą, kurią buvo palikęs ant savo suolelio. Tuomet jis pastebėjo, kad raketės ten nėra. R. Nadalis ėmė ieškoti jos krepšyje ir akivaizdžiai ėmė nervintis.

Galiausiai jis pasiskundė teisėjui, kad veikiausiai tą raketę bus nugvelbęs kamuoliukus padavinėjantis berniukas.


„Kamuoliukus padavinėjantis berniukas paėmė mano raketę“, – pyktelėjęs kalbėjo ispanas. Tačiau netrukus atsipalaidavo ir pasijuokė iš šios situacijos.

Mačą komentavę ekspertai taip pat buvo priblokšti ir pripažino, kad veikiausiai R. Nadalio karjeroje toks atvejis bus pirmas.

Kas atsitiko išties? Pasirodo, raketė išties buvo pašalinta nuo suolo pagalvojus, kad ji tiesiog sugadinta.

„Situacija manęs neišblaškė, buvo labiau juokinga. Paprastai raketes suskaičiuoju galvoje ir žinau, kiek jų yra, tačiau staiga matau, kad vienos nėra“, – „Eurosport“ po dvikovos komentavo R. Nadalis.

Antrame „Australian Open“ rate antroji planetos raketė trečiadienį susigrums su JAV atstovu Mackenzie McDonaldu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją