Šeštadienį 21 val. Lietuvos laiku lietuvių laukia akistata su mažai žinoma Meksikos ekipa.

„Nuotaikos darbinės – atvažiavome čia ne ilsėtis. Šeštadienį laukia pirmosios rungtynės. Jos bus sunkios emociškai ir nerviškai. Labiausiai joms ruošiamės, nes turėjome daugiausiai laiko. Žiūrėsime, kaip seksis“, - penktadienio vakarą kalbėjo Š. Vasiliauskas.


Įžaidėjas neslepia, kad ekipai netekus M. Kalniečio jo pečius slegia kur kas didesnė atsakomybė.

„Žinoma, didesnis spaudimas jaučiasi. Esame krepšinio šalis ir susidomėjimas tikrai didelis. Bet vis tiek kažkada bus panašios situacijos – reikia suimti save į rankas ir, manau, dabar yra būtent tokia situacija“, - sako Š. Vasiliauskas.

Sopoto „Trefl“ ekipai atstovaujantis lietuvis taip pat turi savų būdų susidoroti su stresu.

„Per daug stengiuosi apie tai negalvoti, neskaityti internete kažko. Tiesiog gyvename krepšinio ritmu, esame visi kartu. Visi kartu bandome pajuokauti, nuimti stresą“, - sakė Š. Vasiliauskas.

Nors atsakomybė didelė, Š. Vasiliauskas džiaugėsi, kad jo svajonė išsipildė.

„Negalvoju, kad tai galimybė man atsiskleisti. Krepšinis toks žaidimas, kai viskas priklauso ne nuo tavęs, bet nuo komandos. Bet, aišku, reikės man labai stengtis, pavaduoti Mantą nebus lengva. Bet bandysiu padaryti tai, ką galiu geriausia. Be abejonės, tai didžiausias turnyras mano karjeroje. Atstovauti Lietuvos rinktinei buvo mano svajonė nuo mažų dienų“, - kalbėjo Š. Vasiliauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)