Nuo pat pirmų minučių Vokietijos futbolininkai tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas. Vokiečiai atrodė stipresni ir fiziškai, ir psichologiškai. Saudo Arabijos žaidėjai, rungtynių pradžioje atrodė truputi išsigandę.

Jau antrą rungtynių minutę Vokietijos rinktinė galėjo išsiveržti į priekį. Carsten‘as Jancker‘is smūgiavo iš arti, tačiau iš nepatogaus smūgiui kampo, kamuolys praskriejo šalia virpsto. Po poros minučių vėlgi tas pats augalotas Vokietijos rinktinės puolėjas pavojingai smūgiavo galva, tačiau ir vėl šalia vartų.

7 min. C. Jancker‘is pelnė įvartį, tačiau teisėjas jo neužskaitė, prieš tai užfiksavęs vokiečio pražangą.

16 min. galingas Michael‘io Ballack‘o smūgis iš toli, tačiau vėl šalia vartų.

20 min. Miroslav‘as Klose pasiuntė kamuolį į tinklą gražiu smūgiu galva.

25 min. vėl Klose, vėl smūgis galva ir vėl įvartis!

40 min. skirtumas dar karta išaugo Vokietijos naudai. Michael‘is Ballack‘as pelnė dar vieną įvartį galvą, po perdavimo iš krašto.

45 min. pagaliau įvartį pelnė ir Carsten‘as Jancker‘is, tačiau šį kartą įvartis buvo įmuštas koja. Gavęs gerą perdavimą, vokietis atsidūrė vienas prieš arabų vartininką Mohammed’ą Al-Deayea, ir maždaug iš 5 metrų pasiuntė kamuolį į tinklą.

69 min. perdavimas iš krašto ir Miroslav‘as Klose pelno dar vieną įvartį galva. Vokietis išsiveržė į priekį rezultatyviausių žaidėjų sąraše.

71 min. po kampinio dar vieną įvartį galva pelnė gynėjas Thomas Linke.

83 min. Oliver‘is Bierhoff‘as netikėtu smūgiu iš maždaug 30 metrų pelnė dar vieną įvartį.

92 min. Bernd‘as Schneider’is baudos smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pelnė labai gražų įvartį.

Antrajame kėlinyje vokiečiai rungtyniavo savo malonumui, viskas jau buvo padaryta pirmajame kėlinyje. Vokietijos treneris leido sau eksperimentuoti, tačiau tai nepakenkė vokiečių žaidimui. Buvo pelnyti dar keturi įvarčiai.

Saudo Arabijos rinktinės gynyba atrodė beviltiška prieš aukštaūgius Vokietijos rinktinės žaidėjus. Net penki įvarčiai buvo pelnyti galva.

Įspėti: Ch. Ziege 42 (V), D. Hamman 83 (V), M. Noor 90 (SA).

Komandų sudėtys:

Vokietija: (3-5-2): 1-Oliver Kahn; 21-Christoph Metzelder, 5-Carsten Ramelow (J. Jeremies 46), 2-Thomas Linke; 22-Torsten Frings, 8-Dietmar Hamann, 19-Bernd Schneider, 13-Michael Ballack, 6-Christian Ziege; 11-Miroslav Klose (O. Neuville 76) , 9-Carsten Jancker (O. Bierhoff 67)

Saudo Arabija: (4-4-2): 1-Mohammed Al-Deayea; 3-Redha Tukar, 13-Hussein Sulimani, 4-Abdullah Sulaiman, 12-Ahmed Dokhi (Abdullah Al Shahrani 46); 16-Khamis Al-Owairab, 8-Mohammed Noor, 18-Nawaf Al-Temyat (Abdel Aziz Al Khathran 46), 17-Abdallah Al-Waked; 9-Sami Al-Jaber, 20-Al-Hassan Al-Yami (Al – Jamman 77)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją