„Bet koks rezultatas yra teisingas. Dabar nesinorėtų kalbėti apie futbolo kokybę. Svarbiausia, kad mes neįvykdėme užduoties, kuri buvo mums iškelta. Suprantame, kokia kritikos audra dabar mus užklups.

Bet stiprūs žmonės privalo mokėti atsigauti po tokių smūgių. Reikia toliau gyventi, nes visi juk turime šeimas, kurioms nereikia neigiamų emocijų“, - sakė rusų vartininkas.

Rusijos žiniasklaida tvirtino, kad I. Akinfejevui žiūrovai į akis šveitė lazerio spinduliais ir tai jam sutrukdė gaudant kamuolį prieš Alžyro išlyginamą įvartį.

„Ką galiu pasakyti apie lazerio spindulius? Į tai net teisėjas atkreipė dėmesį, bet niekas po to nepasikeitė - toliau buvo šviečiama. Kalbant apie įvartį, ten palikome laisvus varžovų žaidėjus. Mes žinojome, kad Alžyro futbolininkai aukšti, todėl bus nuolat skersuojamas kamuolys į baudos aikštelę. Tačiau nepavyko iki pabaigos išlaikyti dėmesio ir koncentracijos. Klaidų būna kiekvienose rungtynėse, nepasisekė jų išvengti ir šiame mače. Jei, norite, įvartį galite nurašyti vartininkui“, - kalbėjo I. Akinfejevas.

Alžyro rinktinė pirmą kartą savo istorijoje iškopė į pasaulio čempionatų antrą etapą. Rusija planetos pirmenybių atkrintamose varžybose nežaidė nuo 1986 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)