Jis dar prieš pasaulio futbolo čempionatą startą išprognozavo, kad nugalėtoja taps Vokietijos komanda, o prieš finalą atspėjo ir tikslų jo pagrindinio laiko rezultatą.

Tam, kad būtų įdomiau palaikyti savo mėgstamus vokiečius, R. Beniušis net nusprendė surizikuoti ir vienoje lažybų bendrovėje pastatyti 120 Lt už tai, kad po 90 minučių rezultatas tarp Vokietijos ir Argentinos futbolininkų bus lygus – 0:0. Jo laimei, taip ir atsitiko, taigi jis atsiėmė 870 Lt.

Tiesa, futbolininkas neatskleidė, ar tai buvo jo vienintelis spėjimas ir laimingas bilietas per čempionatą.
Ričardo Beniušio bilietas

Pateikiame R. Beniušo mintis prieš planetos pirmenybes. Įdomu, kad jis numatė ir Brazilijos rinktinės fiasko.

„Komandoje į artėjantį pasaulio čempionatą žiūrime labai rimtai, jau ir totalizatorių susiorganizavome. Tas rungtynes, kurios vyks iki vidurnakčio, žiūrėsiu tiesiogiai. Vėliau reikia ilsėtis, rengtis kitos dienos treniruotėms. Jei bus įdomesnės vėlyvos rungtynės, kitą dieną pažiūrėsiu įrašą. Jau seniai palaikau Vokietiją – man imponuoja šios šalies rinktinės organizacija, tvarka. O šiemet kaip niekada tikiu, kad ji gali laimėti. Nustebinti gali belgai. Braziliją laikau išpūstu burbulu“.

R. Beniušio prognozė: laimės Vokietija.

Primename, kad Vokietija finale po pratęsimo 1:0 (0:0; 0:0, 0:0) palaužė Argentiną, o pergalingą įvartį 113 min. pelnė Mario Goetze.
Ričardas Beniušis

Ričardas Beniušis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)