Tiesa, toks FIFA sprendimas turėtų gerokai papiktinti Brazilijos futbolininkus, ypač Neymarą, bei jų gerbėjus. To priežastis – būtent kolumbietis Juanas Zuniga traumavo Neymarą ketvirtfinalio rungtynėse (1:2) ir vos jo nesuluošino.

Žaidėjas pareiškė, kad trūko labai ne daug, jog jam būtų pasibaigęs ne tik pasaulio čempionatas, bet ir apskritai karjera.

„Dėkoju Dievui už pagalbą, nes jeigu smūgis būtų buvęs keliais coliais žemiau, galėjau būti paralyžiuotas“, – su ašaromis akyse pasakojo Neymaras.

Tiesa, Drausmės komitetas šį epizodą pavadino nelaimingu nutikimu ir jokių sankcijų prieš J. Zunigą nesiėmė. Šis, beje, net neišvydo prieš savęs geltonos kortelės.

Primename, kad be Neymaro likę brazilai finišavo tragiškai – bendru rezultatu 1:10 pralaimėjo Vokietijai (pusfinalyje) ir Olandijai (dvikovoje dėl trečios vietos).

Kolumbiečių puolėjui Jamesui Rodriguezui atiteko „Auksinis batelis“, jis su šešiais įvarčiais – rezultatyviausias turnyro žaidėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)