„Mes turėtume pasistengti laimėti šias rungtynes. Mūsų aistruoliai trokšta sėkmės. Aš manau, kad susitikimas su Urugvajumi bus sunkus.

Italų gynėjams reikės neutralizuoti Luisą Suarezą. Jei iki 70-os minutės bus lygu, Italijos rinktinei reikia išsaugoti tokį rezultatą. Spėsiu, kad mačas ir baigsis lygiosiomis“, - buvusį italų futbolininką cituoja portalas Winner.com.

F. Cannavaro Italijos rinktinėje sužaidė 136 rungtynes ir tapo nacionalinės komandos rekordininku. Jis italų rinktinei pelnė 2 įvarčius. 2011 metais dėl kelio problemų F. Cannavaro baigė futbolininko karjerą ir tapo Al-Ahli klubo (Jungtiniai Arabų Emyratai) ambasadoriumi bei techniniu konsultantu.

Italija ir Urugvajus žais birželio 24-ą d. 19.00 val. Lietuvos laiku. Rungtynių eigą tiesiogiai Jums pateiks DELFI.

D grupės turnyro lentelė:

1.Kosta Rika22004:1+36
2.Italija21012:203
3.Urugvajus21013:4-13
4.Anglija20022:4-20

Italijos rinktinei užtenka lygiųjų tam, kad ji patektų į pasaulio čempionato aštuntfinalį. Urugvajiečiams reikalinga tik pergalė.

Dviems komandos surinkus vienodai taškų, pirmenybė nustatoma:

1. Pagal geresnį bendrą įvarčių santykį;
2. Pagal bendrą įmuštų įvarčių skaičių;
3. Pagal tarpusavio rungtynių baigtį;
4. Burtais.

Būtent lygiosios – dažniausiai užfiksuotas rezultatas iki šiol vykusiose Italijos ir Uurgvajaus akistatose. Devyni mačai, ketverios lygiosios, trys italų ir dvi Urugvajaus pergalės.

Be to, italai laimėjo vos vienerias iš paskutinių devynių savo rungtynių. Ir vėlgi: šioje atkarpoje nuo praėjusių metų spalio – net šešios lygiosios.

Istorija rodo, kad pasaulio čempionatuose Pietų Amerikos komandos nebūna parankus varžovas italams. Vos dvi italų pergalės per 19-a rungtynių su pietų amerikiečiais.

Paskutinį kartą Italija ir Urugvajus buvo susitikę 2013 metais vykusiame Konfederacijų taurės turnyre. Mačą dėl trečios vietos italai laimėjo po baudinių serijos, mat po reguliaraus laiko rezultatas buvo 2:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)