„Vidutiniškai 4-5 val. ryto bent vieną minutę transliaciją pasižiūrėjo 119,9 tūkst. žiūrovų, o 5-6 val. ryto – bent 156,5 tūkst. žiūrovų. Galime drąsiai sakyti, kad tas varžybas bent trumpam buvo įsijungę 156,5 tūkst. žiūrovų, bet šis skaičius yra kiek mažesnis nei buvo iš tikrųjų", - preliminarius duomenis DELFI komentavo Lietuvos televizijos rinkodaros tyrimų analitikas Dalius Dulevičius.

Įprastai 4 val. ryto antradieniais LTV žiūri 0 proc. žiūrovų, nes tuo metu niekas netransliuojama. Rytinę laidą „Labas rytas", prasidedančią 6 val. ryto, pavyzdžiui, pirmadienį žiūrėjo 1,7 proc. visų Lietuvos gyventojų.

Laisvalaikio centras GCW praneša, kad sporto bare „Grand Pub“ tiesiogiai transliuotas Lietuvos ir Irano rinktinių varžybas stebėjo arti šimto sirgalių.

Krepšinio komentatorius ir Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės atstovas ryšiams su žiniasklaida Linas Kunigėlis DELFI sakė, kad Lietuvos krepšinio sirgalių salelės Pekine girdimos ir matomos.

„Be abejo girdisi, be to mūsų spalvos yra išsiskiriančios, todėl jie ir girdisi, ir matosi. Krepšininkai iš tikrųjų jaučia palaikymą, prieš kiekvienas rungtynes pasisveikina ir padėkoja. Ne iš piršto laužta, kad sirgaliai prideda jėgų", - sakė šiuo metu Pekine kartu su komanda esantis L. Kunigėlis.

Jis skaičiuoja, kad šiuo metu Lietuvos rinktinę Pekine palaiko iki 300 sirgalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją