Pirmauja penkis plaukimus laimėjęs Londono olimpinių žaidynių čempionas olandas Dorianas van Rijsselberge'as (16 b. tšk.). Antrą vietą užima Londono žaidynių vicečempionas britas Nickas Dempsey (24 b. tšk., o trečią – 2010 ir šių metų pasaulio čempionas lenkas Piotras Myszka (29 b. tšk.).

Ketvirtadienį iš viso buvo surengti trys plaukimai. J. Bernotas septintame plaukime užėmė 26-ą vietą, o aštuntame plaukime buvo vienas iš devynių neklasifikuotų sportininkų, kuriems skirta po 37 baudos taškus. Devintame plaukime Juozas buvo 21-as.

27-erių metų lietuvis po pirmos varžybų dienos (po trijų plaukimų) tarp 36 dalyvių buvo 21-as, po antros dienos (po šešių plaukimų) – 24-as.

10-as, 11-as ir 12-as plaukimai vyks penktadienį nuo 19.05 val. Lietuvos laiku. Po 12-o plaukimo paaiškės dešimt geriausių burlentininkų, kurie kovos dėl prizinių vietų sekmadienį vyksiančiame medalių plaukime.

Londono olimpinėse žaidynėse prieš ketverius metus J. Bernotas užėmė 12-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)