L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė jojo žirgu Calgary Z. Beje, prieš lietuvės pasirodymą šis žirgas net du kartus numetė egiptietę Haydy Morsy.

Ne ką geriau sekėsi ir Lietuvos atstovei - jau jojimo pradžioje žirgas pradėjo rodyti charakterį ir net du kartus nešoko jau per pirmą kliūtį. Žirgas nešoko ir per antrą, o galiausiai sportininkė buvo eliminuota, kad žirgas keturis kartus atsisakė šokti.

„Apšilime buvo vienas žirgas, o išėjus į areną viskas pasikeitė – žiūrovai, spaudimas. Laura sakė net jautė, kaip žirgas dreba. Tiesiog jam nepatiko atmosfera. Tuščioje arenoje visai kita situacija. Čia toks mūsų sportas ir tokia mūsų dalia – reikia nusiraminti. Jei būtų du metimai, tai Laura dar kovotų dėl geros vietos, bet dabar tiesiog eliminuota – nulis taškų. Startuos su autsaideriais“, - kalbėjo Lauros vyras Andrejus Zadneprovskis.

Tokio atvejo, kai už kurią nors rungtį negautų taškų, L. Asadauskaitės-Zadneprovskienės karjeroje jau senai nebuvo.

„Gyvenime visko buvo, bet kad būtų nulis – tai senokai. Kokie pora metų tai tikrai nebuvo. Bet neturiu Laurai jokių pretenzijų. Apšilime viskas buvo gerai, tiesiog aikštėje atsisakė šokti ir viskas. Bandė žirgą ir nubausti – visiškai nereagavo, o dar labiau sukompleksavo, susinervino. Labai gaila, labai apmaudu“, - kalbėjo A. Zadneprovskis.

Sunkiai balne besilaikiusi H. Morsy galėjo kiek pakoreguoti situaciją, jei nebūtų kritusi, kai žirgas nešoko per kliūtį. Jei egiptietė taip pat būtų eliminuota, lietuvė būtų galėjusi pakeisti žirgą.

„Egiptietė taip silpnai sėdėjo ant žirgo, kad po sustojimų ji virto nuo žirgo“, - kalbėjo A. Zadneprovskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)