„Labai sunku pasakyti, kaip viskas susiklostys. Aišku, mes savo imtynių šeimoje tikimės, jog Edgaras iškovos medalį, tačiau garsiai apie tai nekalbame. Prieš ketverius metus buvo lygiai tas pats“, - į klausimą, ko galima tikėtis iš Edgaro Venckaičio pasakojo Aleksandras Kazakevičius.

Vienintelis šioje olimpiadoje Lietuvai atstovaujantis graikų–romėnų imtynininkas (svorio kategorija iki 66 kg) pasirodymą Rio pradės dvikova su pasaulio čempionu Franku Staebleriu.

„Svarbiausia vokiečiui primesti savo stilių ir daugiau stengtis kovoti stovėsenoje. F. Staebleris parteryje yra labai stiprus, savo ruožtu, Edgarui tai nėra pats geriausias kovos būdas.

Kaip kitų sporto šakų atstovai sako – kamuolys apvalus, tai mes sakome – kilimas apvalus. Tikrai nėra taip, kad vokietis pasaulio čempionas ir kitiems ten nėra ką veikti.

Pats Edgaras yra optimistas. Kai jį išlydėjome, sakiau, kad viskas bus gerai. Svarbiausia jam laikytis to paties plano, kuris padėjo Mongolijoje atrankoje į olimpines žaidynes. Jei tas planas pavyks, jokie pasaulio čempionai neatsilaikys“, - pasakojo A. Kazakevičius.

Pergalės atveju, E. Venckaičio kitame etape laukia japono Tomohiro Inoue ir serbo Davoro Štefaneko poros nugalėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)