Nors G. Golovkinas 12-os raundų kovą laimėjo vienbalsiu teisėjų sprendimu, du teisėjai jo pergalę fiksavo 115-112, o trečiasis – 114-112, anot ESPN, G. Golovkinas tikrai nepriminė to varžovus nuo kelio šluojančio buldozerio.

Po kovos skelbiant nugalėtoją arenoje aidėjo švilpimas.

Esminiu tapo antrasis raundas, kuriame G. Golovkinas prakirto ukrainiečiui akį. Ištinusi akis apsunkino S. Derevjančenko situaciją, tačiau ukrainietis pagirtinai laikėsi iki pat paskutiniojo raundo.

„Noriu labai padėkoti varžovui. Atliktas didelis darbas, gerbiu jo komandą. Aš sakau, jis labai kietas vyrukas“, – po kovos kalbėjo nugalėtojas.

„Tai man didžiulė patirtis. Suprantu, kad turiu daugiau dėmesio skirti boksui. Buvo sunki kova. Turiu tapti stipresniu, rimtesniu, tiesiog reikia daugiau dirbti“, – teigė sveiką kailį Niujorke išnešęs Golovkinas.

„Dabar tai man bloga diena ir didi – Sergejui, jo komandai. Jis buvo pasiruošęs, o aš – praradęs koncentraciją. Sergejų labai gerbiu, jis parodė didelę širdį“, – kalbėjo iš Kazachstano kilęs 37-erių boksininkas, užsiminęs, kad mielai stotų į revanšo dvikovą, jei oponentas to siektų.

„Jaučiuosi puikiai. Noriu padėkoti savo gerbėjams, visiems, kurie atvyko į areną. Tai buvo puiki bokso naktis.

Tas smūgis į akį pakeitė kovą. Negalėjau visko matyti, o jis tik ir taikė į akį. Bet jokių pasiteisinimų, stengiausi parodyti viską, ką galiu“, – kalbėjo 33-ejų ukrainietis S. Dereviančenko.

Po kovos abu boksininkai keliavo į ligoninę ir oficialioje spaudos konferencijoje nedalyvavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)