Keturiskart pasaulio čempionas ir dusyk prestižinių „Arnold Strongman Classic“ varžybų laimėtojas pasižymėjo neįprastoje teritorijoje.

Ilgametis Žydrūno Savicko konkurentas užfiksavo pasaulio irklavimo „Concept 2“ treniruokliu rekordą, virtualius 100 m „nusiyręs“ per 12,8 sek.

Pranešama, kad 203 cm ūgio ir 190 kg svorio milžinas prie treniruoklio sėdo visiškai nesiruošęs. Tam, kad galingais rankų mostais 34-erių amerikietis nenugriautų aparato, pastarąjį prilaikė du vyrai.

Tiesa, nors mensfitness.com skelbia, kad B. Shaw yra naujasis pasaulio rekordininkas, oficialus „Concept 2“ treniruoklių gamintojų portalas pateikia kitokius duomenis. Remiantis jais, galiūnas tik pakartojo rekordą, kurį šį mėnesį pirmasis užfiksavo jo tautietis Rossas Love'as.

Primename, kad Lietuvos irkluotoja I. Adomavičiūtė 6 km irklavimo treniruokliais „Concept 2“ varžybose JAV distanciją įveikė per 21 min. 0,1 sek. ir tapo pasaulio rekordininke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)