Mačui artėjant prie pabaigos, svečiuose rungtyniavusios „Real“ rankininkės gynyboje keliskart iš eilės grubiai sužaidė prieš šeimininkių atstovę Karoliną Savčenko. Teisėjų švilpukai tylėjo, o žaidėjos nervai neatlaikė.

Pašokusi ant kojų ji pastūmė varžovę, ir aikštėje beregint įsiplieskė muštynes, į kurias įsitraukė ir kitos abiejų komandų žaidėjos.

Vaizdo įraše matyti, kaip rankininkės talžo viena kitą net parkritusios ant parketo, vienas kitam prieš nosį kumščiais mosuoja ir trenerių štabų atstovai, o į šoną pasitraukusi teisėja įvykius apibendrina tiesiog stverdamasi už galvos.

Maždaug po minutės aistros išsikvėpė, ir rungtynės buvo pratęstos. Tik jau be aktyviausių konflikto dalyvių, kurios prieš save išvydo mėlyną kortelę, reiškiančią galimą papildomą diskvalifikaciją.

Susitikimą rezultatu 30:28 laimėjo „Dnieprianka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)