Po šio sprendimo olandų „Team Brunel“ komanda, kurioje plaukia lietuvis buriuotojas Rokas Milevičius, bendroje lenktynių įskaitoje pakilo į antrą vietą.

„Team SCA“ gavo 2 baudos taškus, o MAPFRE ir aršiausias konkurentas „Dongfeng Race Team“ – po vieną. Kinai „Donfeng“ dabar turi lygiai tiek pat taškų, kiek „Team Brunel“ – po 22. Tačiau dėl geresnių „Team Brunel” rezultatų uosto varžybų įskaitoje (In-Port Race), olandai su R. Milevičiumi bendroje lenktynių įskaitoje reitinguoti aukščiau.

Likus dviem etapams iki lenktynių pabaigos ir vos kelioms dienoms iki aštunto etapo starto sekmadienį (birželio 7 d.), bendroje įskaitoje pirmauja „Abu Dhabi Ocean Racing“ (Jungtiniai Arabų Emyratai) įgula.

Bendra įskaita:

1. Abu Dhabi Ocean Racing (Jungtiniai Arabų Emyratai) - 16
2. Team Brunel (Olandija) - 22
3. Dongfeng Race Team (Kinija) - 22
4. Team Alvimedica (JAV) - 27
5. MAPFRE (Ispanija) - 27
6. Team SCA (Švedija) - 43
7. Team Vestas Wind (Danija) - 52

Aštuntas ir priešpaskutinis „Volvo Ocean Race” etapas iš Lisabonos į Lorjaną (Prancūzija) startuoja sekmadienį, birželio 7 d.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją