Moterų fitneso kategorijoje čempione tapo Ilona Paškonienė. Reikia pripažinti, kad jau ne vienerius metus iš eilės Europos čempionate lietuvaitės šioje kategorijoje laimi ar tampa prizininkėmis.

Puikią sportinę formą demonstravo Martynas Pakalnis, kuris vyrų klasikinio kultūrizmo kategorijoje atkaklioje kovoje pralaimėjo tris kartus pasaulio čempionui ir užėmė garbingą 2-ąją vietą.

Sportinio modelio virš 35 m. kategorijoje Jolita Pivoriūnienė užėmė 3-iąją vietą. Tokią pat poziciją iškovojo ir Andrius Tirevičius, startavęs vyrų modelio kategorijoje.

Rinktinei sportininkus paruošė treneriai Saulius Misevičius, Modestas Puišė ir Edmundas Jonušas.

Vokietijos WFF-NABBA organizacija, rengusi šį Europos čempionatą, pritaikė ir panaudojo daug idėjų, kurios buvo sugalvotos Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos ir jomis remiantis pernai Kaune surengtas WFF-NABBA Europos čempionatas.

Kitų metų Senojo žemyno pirmenybės bus rengiamas Anglijoje, Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)