Paskutinį kartą M. Žaromskis gimtinėje kovojo 2008-aisiais, kai „BUSHIDO Hero‘s“ turnyre pirmajame raunde nokautavo lenką Jedrzejų Kubskį.

„Tai vyko senokai, tačiau viską prisimenu tarsi tai būtų vykę vakar“, – nusijuokia M. Žaromskis, klaidžiodamas prisiminimuose.

Jau kitais metais lietuvis tapo asociacijos „Bushido DREAM“ čempionu, savo karjerą tęsė „Strikeforce“ ir „Bellator“ turnyruose. Paskutinį kartą oficialiai M. Žaromskis į narvą žengė prieš ketverius metus – „Bellator 132“ turnyre teisėjų sprendimu jis po trijų raundų kovos nusileido amerikiečiui Fernando Gonzalezui.

Gegužės 3 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje 38-erių šalies kovinio sporto legenda sugrįš į narvą – tai patvirtino tarptautinio turnyro „MMA Bushido’77 Fighting Championship“ organizatoriai.

„Kol sveikata leidžia, noriu pasidžiaugti akimirka prieš išeidamas į pensiją, – nusijuokia JAV besitreniruojantis kovotojas. – Per tuos metus neišeidavau iš sporto salės, judėdavau, didindavau „savo ginkluotę“. Daug dirbau su savimi, stengiausi suprasti padarytas klaidas ir atsakyti sau į pačius svarbiausius klausimus“.

M. Žaromskis tikina, kad šįkart narve žiūrovai jį pamatys kur kas įvairesnį: tiek stovėsenoje, tiek parteryje. „Pasirengimas kovai? Nieko ypatingo. Tiesiog lieju prakaitą salėje. Tokia jau ta mano kasdienė rutina, – nusišypso kovotojas. – Sportas man yra tarsi narkotikas, negaliu be jo gyventi. Kai nesportuoju, atrodo, kad širdis stoja. Rimtai. Rytais pulsas siekia vos 30-40 dūžių per minutę“.

Jau kitą savaitę bus paskelbta, su kuo M. Žaromskis surems pirštines narve.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją