Šveicarų ekipos į Lietuvą atkeliavo vienos pirmų. Jau nuo pirmadienio visos poros treniruojasi Vilniuje.

„Šiais metais mes tiesiog stengsimės demonstruoti gražų paplūdimio tinklinį. Tikimės, jog tai prives prie aukštų rezultatų. Prieš du metus labai apmaudžiai pralaimėjome finalą. Jei pasiseks, šiais metais neleisime istorijai pasikartoti“, - teigė N. Betschart.

N. Betschart ir N. Eiholzer nesėkmingai startavo pasaulio U-19 paplūdimio tinklinio čempionate, todėl dabar visos mintys nukreiptos kuo geriau pasirodyti Vilniuje.

Paklaustos ką mano apie I. Dumbauskaitės ir M. Povilaitytės porą merginos vienbalsiai nusprendė, jog lietuvės demonstruoja gerą žaidimą.

„Lietuvės tikrai yra vienos iš favoričių šiame čempionate“. Šveicarės juokėsi, kad, jei teks kovoti prieš Ievą su Monika, įvyks revanšas po praėjusio pralaimėjo 2011 metais.

Visa šveicarų delegacija nestokojo pagyrų Vilniaus miestui. Rinktinės treneris stebėjosi, jog miesto centras ir senamiestis yra visai netoli paplūdimio aikštelių.

„Kol kas neteko aplankyti senamiesčio, tačiau Gedimino prospektas tikrai sužavėjo. Aplankėme tik keletą kavinių, tačiau tikimės, jog pavyks plačiau susipažinti su šiuo miestu ir jo kultūra“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)