Varžybose taip pat dalyvaus Lietuvos Deviso taurės (Davis Cup) rinktinės nariai Julius Tverijonas ir Julius Gotovskis, aukščiausią vietą nacionaliniame reitinge užimantis Tadas Tarasevičius, atrankos į Deviso taurės rinktinę turnyre dalyvavę Laurynas Antropikas ir Oskaras Kalinauskas.

Moterų turnyro favoritės - Joana Eidukonytė, Deimantė Bulatovaitė, taip pat jaunių turnyrą Estijoje neseniai laimėjusi Agnė Čepelytė.

Vyrų vienetų varžybų čempionas bus apdovanotas riboto tiražo vardiniu Roger Federerio kavos aparatu su šio legendinio tenisininko parašu. Čempionato nugalėtojų taip pat laukia Lietuvos teniso sąjungos įsteigti prizai.

Čempionato nugalėtojui bus įteiktas ir vardinis kvietimas į vienintelį Lietuvoje vykstantį ITF „Futures“ serijos turnyrą „Lietuvos Respublikos Prezidento taurei laimėti“. Antros vietos laimėtojui atiteks kvietimas į kvalifikacinį šio turnyro etapą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją