Ši išskirtinė galimybė surengti tokio mąsto projektą atiteko Lietuvai, Vilniaus miestui. Dėl „King of Kings“ pasaulio čempiono titulo vidutinio svorio kategorijoje susikaus gerai visame pasaulyje žinomi kovotojai iš Olandijos, Lenkijos, Prancūzijos, Moldovos, Japonijos, Ukrainos ir Vokietijos. Lietuvai šiame turnyre atstovaus Tadas Jonkus (sporto klubas „K-1 Akademija“) ir Ernestas Dapkus („Vendeta“). Rezervinėje GP kovoje susikaus Henrikas Vikšraitis („Sparta“).

Be to, vakaro metu bušido aistruolių laukia ir įspūdingos trys superkovos. Vienoje iš intriguojančių vakaro kovų susikaus ir charizmatiškasis 2013 metų geriausias Lietuvos bušido kovotojas Ignas Barysas.

Lietuvių varžovai bus gerai žinomi visame pasaulyje kovotojai iš Olandijos, Belgijos, Vokietijos, Anglijos, Lenkijos, Baltarusijos, Moldovos ir Rumunijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)