Dvi dienas sporto mokyklos „Tauras“ salėse vykusiame turnyre nugalėjo Jesipenkų šeima (Nastia, Martinas, Andžejus ir Vladimiras), po atkaklios ir permainingos kovos rezultatu 2:1 nugalėjusi Grudzinskus (Dovą, Rugilę, Gerdą, Jolantą ir Žydrūną).

Mažajame finale dėl trečios vietos pergale džiaugėsi Švageriai (Danila, Ilja ir Borisas), rezultatu 2:0 nugalėjusi Lanevskius (Karolį, Valerijų, Pavelą ir Ruslaną).

„Džiaugiamės, kad susirinko gausus kaip niekad tinklininkų šeimų būrys“, - sakė turnyro organizatorius sporto klubo „Tinklas“ prezidentas Rolandas Gilys. - Tradiciškai turnyro metu netrūko gerų emocijų, pasiaukojančio žaidimo ir begalinio mažųjų dalyvių noro laimėti. Džiugu, kad prie šio turnyro prisijungia naujos šeimos, matome, kaip kasmet auga ir tobulėja jaunieji tinklininkai. Šio turnyro jauniausias dalyvis septynmetis Benas Bruzga drąsiai jautėsi žaisdamas prieš vyriausią dalyvį Borisą Švagerį (63-eji metai).“

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti sporto mokyklos „Tauras“ įsteigtomis taurėmis, medaliais ir diplomais, o visi turnyro dalyviai - sporto klubo „Tinklas“ atminimo prizais. Turnyro organizatoriai dėkoja visoms šeimoms už dalyvavimą, pastangas kovojant dėl kiekvieno taško, nuoširdų bendravimą ir puikiai praleistą laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)