Antrame mače atrodė, kad intriga žlunga labai greitai. Rudaminoje jau 6 min. šeimininkus smūgiu iš 7 metrų baudinio į priekį išvedė Aliaksandras Mankouskis, o 23 min. Aliaksandras Auseika rezultatą padvigubino. Maža to, vos prasidėjus antrajam kėliniui (37 min.) Ernestas Daukševičius rezultatą padidino iki 3:0.

Širvintų komanda tik tuomet metėsi į paskutinį šturmą bandydama išsigelbėti ir 49 min. Lukas Janukaitis skirtumą sušlevnino. 69 min. Žygimantas Balsiukas dar įmušė 7 metrų baudinį, bet daugiau pasiekti Širvintų komandai paprasčiausiai neužteko laiko.

Šiaulietės laimėjo pirmąsias finalo rungtynes

2015-2016 metų Lietuvos moterų žolės riedulio čempionate sužaistos finalo serijos pirmosios rungtynės. Per jas titulą ginanti Šiaulių „Gintra–Strektė–Universitetas“ įveikė Vilniaus „HFTC-Taurą“ 5:2 (2:1).

Rungtynės Šiauliuose prasidėjo kiek netikėtu vilniečių puolėjos Kristinos Poškutės įvarčiu po mažojo kampinio 18 min., tačiau tuomet po 2 kartus pasižymėjo Jūratė Juodytė bei Donata Grigienė ir 49 min. jau „Gintra–Strektė–Universitetas“ pirmavo 4:1.

65 min. K. Poškutė sušvelnino skirtumą, bet jau 68 min. J. Juodytė savo trečiuoju įvarčiu padėjo tašką rungtynėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją