Šeštadienį svečiuose vilniečiai 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) nugalėjo Vakarų diviziono nugalėtojų titulą užsitikrinusius „Zelenograd“ (73 tšk.) ledo ritulininkus iš Rusijos bei atsirevanšavo varžovams už pralaimėjimą 3:6 (1:4, 2:2, 0:0) ketvirtadienį.

Šeštadienio mače įvarčiais prie pergalės prisidėjo Riho Embrichas (28:43), Vadimas Chvolesas (57:29) ir Robertas Mikesas (59:21).

Vienintelio įvarčio autorius aikštelės šeimininkų gretose - Artiomas Maslovas (35:02).

„Po pralaimėjimo ketvirtadienį išnagrinėjome nesėkmingas rungtynes ir jose padarytas klaidas. Šiandien vaikinai puikiai kovojo nuo pirmos iki paskutinės sekundės ir visiškai atsidavė žaidimui. Turiu pažymėti, kad visos jiems keltos užduotys buvo tiksliai įvykdytos. Galiu drąsiai teigti, kad šios dienos rungtynės atkaklumu ir greičiu prilygo pusfinalio kovoms“, - sakė „Baltica“ vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas.

Trečiąsias rungtynes su Zelenogrado ekipa HC „Baltica“ išvykoje žais sekmadienį bei vėliau pradės ruoštis atkrintamosioms varžyboms dėl kelialapio į MHL A grupę.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją